Delovanje vrtca od 12. 4. 2021 dalje

DELOVANJE VRTCA od 12. 4. 2021 dalje

Spoštovani starši!

Vlada RS je sprejela sklep, da lahko od 12. 4. 2021 dalje začnemo v vrtcih z izvajanjem vzgojno-izobraževalnega dela za vse otroke, vključene v vrtec.

Obveščamo vas, da se s ponedeljkom, 12. 4. 2021 odpirajo vse enote Vrtca Tončke Čečeve, ki bodo delovale po običajnem poslovalnem času. V enoti Gaberje se začne izvajati tudi vzgojno-izobraževalno delo v izmeničnih oddelkih.

 Še naprej pa veljajo vsi zdravstveno higienski ukrepi za preprečevanje možnosti širitve okužb s COVID-19. Pogoj, da lahko starši pripeljete otroka v vrtec je, da je otrok popolnoma zdrav in, da zadnjih 48 ur ni bil v tesnem stiku z osebo, pri kateri je potrjena okužba s COVID-19.

Otroka naj v vrtec vodi le zdrava oseba. Vsi, ki boste stopali v vrtec, morate dosledno upoštevati vse zdravstveno-higienske ukrepe (nošenje maske, razkuževanje rok, varnostno razdaljo, čim prej zapuščati vrtčevske prostore, itd.). Prosimo vas tudi, da otroke oblečete več plastno, saj moramo pogosteje prezračevati prostore, zato bodo v določenih prostorih vrtca občasno nekoliko nižje temperature, kot običajno.

Did you like this? Share it!

Skip to content