Sanacija zemljine na igrišču ob enoti Center – rok izvedbe prestavljen

Obveščamo vas, da smo prejeli s strani Ministrstva za okolje in prostor informacijo, da se, žal, postopek o izboru izvajalca del v okviru zamenjave zemljine na igrišču ob enoti Center, še ni zaključil, zato se sanacija v mesecu avgustu še ne bo začela izvajati, kot je bilo predvideno.

O vseh aktualnih informacijah, ki jih bomo dobili s strani izvajalca del, vas bomo sproti obveščali.


Sanacija zemljine – enota Center

S strani Ministrstva za okolje in prostor smo bili obveščeni, da je bil objavljen sklep o začetku postopka za JN št. 430-38/2021-2550: »Sanacija zemljine in zunanje ureditve območja Vrtca Anice Černejeve, Enota Luna, Vrtca Zarja, Enota Iskrica in Vrtca Tončke Čečeve, Enota Center skupaj z igriščem na Savinjskem nabrežju«.

Rok za oddajo ponudb je 2. 8. 2021.

Več o izvedbi projekta si lahko preberete na povezavi

https://www.gov.si/zbirke/javne-objave/sanacija-zemljine-in-zunanje-ureditve-obmocja-vrtca-anice-cernejeve-enota-luna-vrtca-zarja-enota-iskrica-in-vrtca-toncke-ceceve-enota-center-skupaj-z-igriscem-na-savinjskem-nabrezj-210714084003/

V kolikor bo  postopek o izboru izvajalca potekal brez zapletov, na Ministrstvu za okolje in prostor pričakujejo, da bodo s sanacijo zemljine pričeli v drugi polovici avgusta 2021.

Did you like this? Share it!

Skip to content